Ugrás a fő tartalomra

Egy programozó Thaiföldön

Igen, nem tévedés, az vagyok, megjöttem! Ótógramra nincs időm! Vártak rám, de a táskám is elég volt a selfihez

Mindig a fénybe nézz, mondja a költő

Ő nem programoz, Ő taxit vezet

Monk birodalom

Nem mindegyik RAMA-t lehetett fotózni, nekem kellett rászólni a drágámra, pedig ő helyi, fene a törvénytisztelő fejembe.

Jól nézett ki élőben is, de "skip"-eltem a tesztelését, mert mindig találok "bug"-ot.

Csalódtam az összes gyümölcsben, főleg a kókuszban, pedig azon kevés dolgok közé tartozott ami igazán érdekelt.

Úszópiac sok hülye turistával, mi is mentünk egy kört, kb. mint a vidámparkban a csónakázás csak ott a Münchausen báró nem akart eladni vackokat.

Megszámlálhatatlan sok kakas. Mi meg fasírtban, mert engem nem érdekel semmi és unott pofát vágok, akkor meg minek jöttem...

Minek? Minek? Hát miattad, a többit le***
Végül megértette...

Ez a Streetfood Isten király volt, vissza is mentem újra tolni, de akkor már kolompér nélkül, mert azt a drágám rendelete, mert minden farang azt eszi...erre közöltem tivi made in hungary, nem a talicska júeszéj

Loy Krathong, egy darab repülő papírzacsit se láttam, kamu minden film

Saam beach, nyugdíjas hely, csak pár vén farang lézeng fizetett csajjal vagy annak látszóval. Kakukk tojás lehettem, mert szinte mindent a drágám állt.

Tengerpart, homok, romantika lv99 és nem én fizetem, na drágám leszel e a az? Lett.

Az ilyen cuccok nem jöttek be, vagy nem volt íze vagy kb. mintha erős pistát tolnék két pofára.

A sok selfiektől agyfaszt kaptam, de ez ilyen ázsiai szokás állítólag.

20 nap után vissza szálltam. Idén nyáron újabb bevetés.

Összegezve, elvoltam, de nem vagyok nagy érdeklődő idehaza se a kultikus dolgok iránt, így nem igazán tud lenyűgözni sok dolog, persze a tenger az ütött, de nem is azért mentem ki és nem is turista ként. Fura, de úgy éreztem magam mint itthon, azaz jól és kb. mintha haza mentem volna. Többen mondták már, hogy ha Ázsiába mennek, nem érzik magukat idegennek, én valóban ezt éreztem.
138 ropiból oda-vissza megjártam, ugyan is ennyi volt a jegy a Qatar-nál. Először voltam külföldön, de a Thai terminálig nem is volt gond, pedig azt se tudtam mi merre és kb 5% angol tudásom van Thai meg 0. Ott azon buktam meg, hogy az arrived papírra a repülőn rá kellett írni egy csomó mindent és én a tartózkodási helyre azt írtam Bangokok, de a tiszt visszazavart, kb 300 emberből csak engem, de fura ez sem hozott zavarba csak nem tudtam most mi a xar lesz, mert telefonálni nem tudtam, a wifi meg ott egy fos. Végül egy terelő Thai srác oda firkantott valami hotel nevet és újra próbáltam egy másik tisztnél. A csomagomat már tolta volna el a figura, de elhúztam tőle, osztán keresgélhettem a  drágám, de végül meglett csak ő nem értette hol a bánatban voltam, hiszen vagy 2 órája leszállt a repcsim. Doha is pöpec volt, ami a repteret illeti belülről, még egy orangután is áttud szállni.
Oda, ahol Van-Damme edzett elakartam menni és nyomni egy spárgát, de sose tanultam meg és nem én választottam a helyszíneket, hanem a drágám nővére, aki nagyon kedves volt, etetett-itatott és hiába mondtam, hogy legközelebb én pengetek, nem hagyta.
Novemberben voltam, de idén nyáron megyek, tuti befognak majd az éttermükben és mosogathatok, kelhetek hajnali 4-kor, hogy estig mossam a padlót, de hát mindennek megvan az ára.
Jaaaj és 0 elefántot, 0 kígyót vagy egyéb para cuccot nem láttam, eleinte fostam, aztán már hiányoltam, hogy mé nem ugrik már rám valami veszélyes cucc, de semmi, csak apálykor piszkálgattam a parton reked medúzákat...